2016. november 7., hétfő

Tudatos Vezetés nyílt képzés indul rövidesen

Az utóbbi évek során rendszeresen érdeklődtek nálam arról, hogy miképpen lehet Tudatos Vezetés képzésen részt venni. Minden alkalommal azt kellett válaszolnom, hogy csak céges csoportokat vállalok, tehát egyénileg sajnos sehogy. A vállalati ügyfeleim vannak olyan kedvesek, hogy előre lekötik a kapacitásaimat, sőt, az utóbbi időben már nem csak az enyémet.

Nagy örömömre szolgál viszont, hogy közel egy éves előkészítő munka után kiváló kollégáim, Ladics Viktória és Avar Eszter fantáziát láttak abban, hogy a Tudatos Vezetés képzést nyílt formában is elérhetővé tegyék az érdeklődők számára. Ami még izgalmasabb, hogy az eredeti képzési tartalmat és módszertant plusz 20 százaléknyi HR Partner Consulting-os fűszerrel bővítették, saját szakmai meggyőződésük szerint. Ugyancsak érdekes ízt fog kölcsönözni a programnak, hogy a résztvevők különböző szervezetektől érkeznek, így lehetőség nyílik majd teljesen eltérő gondolkodású és tapasztalatú vezetőkollégákkal eszmét cserélni.

A program kiscsoportos, jelentős mértékben egyénre szabott. Helyek korlátozottan állnak rendelkezésre.

Az első nyílt képzési csoport december 6-án indul, a kedvezményes jelentkezési határidő november 24. Részletes információkat ezen a linken lehet olvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.